Beveiliging MBO 2

SAMSUNG CAMERA PICTURESHaal op flexibele wijze een erkend MBO-diploma
Deze opleiding bereidt je perfect voor op een uitdagende functie in de beveiliging. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 2-diploma op zak. Hierna kun je als beveiliger onder andere aan de slag bij winkels, kantoren, musea, ministeries, alarmcentrales en scholen.

Voor wie bestemd
De opleiding MBO Beveiliger is bestemd voor iedereen die graag in de beveiliging wil werken. Je bent hulpvaardig, alert en verantwoordelijk en wilt graag een uitdagende en afwisselende baan. De opleiding leidt op tot het officiële diploma Beveiliging van de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties.

Toegevoegde waarde
Binnen Rosec Security BV bieden wij de unieke totaaloplossing. Persoonlijke begeleiding afgestemd op de individuele behoefte voor wat betreft theorie en begeleidende praktijk oefeningen. Hierdoor blijven de theorielessen nog beter hangen en wordt vanaf het begin gewerkt aan een goede beroepshouding. Bovenstaande kan gecombineerd worden met een inhouse stage om je goed voor te bereiden op je praktijkexamen en je toekomstige baan.