Technische beveiliging

02Technologische ontwikkelingen volgen elkaar vlot op en worden aangeboden door een grote diversiviteit aan bedrijven wat de keuze voor de juiste partij en de juiste producten niet makkelijker maakt.

Expertise
Rosec Security BV is een professioneel beveiligingsbedrijf. Binnen onze organisatie zijn medewerkers werkzaam die beschikken over praktische alsmede theoretische kennis. Vanuit de integrale gedachte verzorgen wij een risico analyse op maat en zetten deze vervolgens om in een beveiligingsplan. Binnen dit plan bieden wij u, rekeninghoudend met uw specifieke wensen, diverse opties die aansluiten op uw behoefte(n). Als authorised partner van ondermeer Axis, de marktleider op het gebied van camera’s, bieden wij u in alle gevallen duurzame, effectieve en kwalitatief hoogeaardige producten.

Installatie en onderhoud
Valt uw keuze op Rosec Security BV dan kunt ervan verzekerd zijn dat de installatie zal plaatsvinden door gekwalificeerde installateurs en gebruik wordt gemaakt van de beste materialen voor een duurzame, effectieve werking. Buiten de gebruikelijke servicemomenten bieden wij u, middels het Rosec preffered partner program, de mogelijkheid te kiezen voor andere onderhoudscontracten zodat deze altijd naadloos aansluiten op uw wensen.

Eerlijk, transparant advies
Van Rosec Security BV mag u een eerlijk en transparant advies verwachten wat volledig aansluit op uw behoefte. Ons belang is u, als klant, te adviseren vanuit onze integrale expertise en optimaal te voldoen aan uw behoefte(n). Hiermee creëren wij nieuwe tevreden klanten die, zo is uit de praktijk gebleken, via hun netwerk weer nieuwe klanten voor ons genereren. Al jaren lang heeft een groot deel van onze groei op deze wijze plaatsgevonden en dit is ook de lijn die wij zullen doorzetten.

Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek zodat u persoonlijk onze beloften kunt toetsen.