Vacature: Professionele objectbeveiliger regio Bergen op Zoom

Rosec Security BV is op zoek naar professionele objectbeveiligers in de regio Bergen op Zoom die samen met ons invulling kunnen geven aan de kwaliteitscriteria die klanten van ons verwachten.

Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog. Hierdoor hebben wij de afgelopen 10 jaar nog nooit een klant verloren, werkt u met gelijkgestemden die hun bijdrage leveren aan een plezierige, positieve werkomgeving en is het verloop binnen onze organisatie minimaal. In uw functie bent u, samen met het team, ons visitekaartje en dat van onze klant.

Deze vacature betreft een aantrekkelijke, zeer afwisselende baan bij een grote logistieke dienstverlener waarmee wij al enige jaren samenwerken. Op de locatie wordt op doordeweekse dagen (incidenteel in het weekend) 24 uur per dag gewerkt in 3 diensten van 8 uur die ruim van tevoren bekend zijn en die naar evenredigheid binnen het team wisselen. U bent hier verantwoordelijk voor de veiligheid in de ruimste zin van het woord. Dit varieert van het zorgvuldig monitoren van goederenstromen, het signaleren van afwijkend gedrag tot ondersteuning bij calamiteiten. Vanwege het vele contact met personen begrijpt u het belang van een representatieve uitstraling, beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent u in staat om pro actief te handelen.

Functie eisen:
– Diploma beveiliger MBO 2
– Enthousiast en gemotiveerd
– In staat om op diverse niveaus professioneel te communiceren
– Kennis van Excel en de Engelse taal is een pré.
– Bereidheid om zich als individu als ook in teamverband verder te ontwikkelen

Wat biedt Rosec Security BV:
– Marktconform salaris
– De mogelijkheid te behoren tot een team waar kwaliteit boven kwantiteit staat
– Wisselende en uitdagende werkzaamheden die u in staat stellen om u verder te ontwikkelen binnen een enthousiast en gemotiveerd team
-Prettige werksfeer en aandacht voor u als individu

Enthousiast geworden:
Zend dan een beknopte motivatie met CV naar HR@rosec.nl.

Rosec Security BV is een middelgroot beveiligingsbedrijf dat in haar 10 jarig bestaan nog nooit een klant verloren heeft. Vanzelfsprekend beschikken wij over het keurmerk beveiliging, maar belangrijker nog, wij beschikken over een hecht team van professionele collega’s waarmee wij ons aantoonbaar kunnen onderscheiden in de markt. De structuur intern kenmerkt zich als zeer open. Ondanks dat iedereen verschillende rollen heeft, is iedereen gelijk en wordt ieders mening gewaardeerd en gerespecteerd. Zowel richting klanten als collega’s hanteert Rosec Security BV een lange termijn strategie. De meerderheid van ons team werkt dan ook al vele jaren in een vast dienstverband binnen de organisatie wat ons in staat stelt ons ieder jaar verder te ontwikkelen.