Winkelsurveillance

Niet enkel en alleen een beveiliger in de winkel. Bij Rosec Security BV maken wij samen met u een transparant plan van aanpak. Aan dit plan van aanpak koppelen wij duidelijke doelstellingen zodat uw return ook duidelijk inzichtelijk wordt.

De uitvoering wordt niet gedaan door zomaar “een beveiliger”. Rosec Security BV verzorgd de werkzaamheden met gastheren/ -vrouwen die enerzijds uw/ onze klanten een welkom, prettig gevoel weten te geven maar anderzijds gespecialiseerd zijn in het signaleren van ongewenste situaties. Zowel binnen als buiten uw organisatie. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd om werkzaamheden in uniform maar ook in ‘burger’ uit te voeren. Ervaring wijst uit dat deze combinatie (preventief in uniform, repressief in ‘burger’) uiterst effectief is.

Jarenlange ervaring in strategische en tactische ondersteuning wordt gecompleteerd door ons gespecialiseerde human capital.

Waar ú ons aan mag houden:

  • Ervaren professionals met een gemiddelde leeftijd van 37 jaar
  • Maandelijks intensief getraind middels het interne “Adem Samen”  trainingsprogramma
  • Empathisch en gastvrij
  • Communicatief zeer vaardig
  • Uitstekende uitstraling en representativiteit
  • In bezit van BHV en AED

Absolute expertise die wij op maat kunnen aanbieden binnen uw aangescherpte doelstellingen. Wij brengen u graag persoonlijk in contact met (directe) collega’s die u reeds voor zijn gegaan zodat u zichzelf kunt overtuigen van onze effectieve professionaliteit op alle niveaus.